|
| اصطلاحات
|
|
04-12-2009, 11:35 PM
تعداد پست: #1
|
|||
|
|||
|
اصطلاحات
Tick Volume ؟ کسی از دوستان می دونه معنی این اطلاح چیه؟ و کجا به کار میره؟
We born aimless live with consternation and die with regret but just thing that will forget never is pure friendship |
|||
|
08-12-2009, 02:49 PM
تعداد پست: #2
|
|||
|
|||
RE: اصطلاحات
مجتمع دکتر هدایتی تخصصی ترین پایگاه آموزشی در شمالغرب کشور |
|||
|
31-05-2010, 03:12 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 31-05-2010 03:22 PM توسط Pinar.)
تعداد پست: #3
|
|||
|
|||
RE: اصطلاحات
(04-12-2009 11:35 PM)M2v_7 نوشته : Tick Volume ؟ کسی از دوستان می دونه معنی این اطلاح چیه؟ و کجا به کار میره؟ سلام من امروز عضو این سایت شدم و در حین بررسی سایت به این سوال شما رسیدم که زمان زیادی هم از طرح آن گذشته اما چون دیدم جوابی به آن داده نشده خواستم من پاسخ شما را بدم شاید بدردتان خورد یا شاید بعدا کسی این سوال براش پیش اومد: Tick volume is defined as the number of price changes. Each time trading moves to a new price, the number of ticks by which the price has changed is added to the tick volume http://www.ptti.com/html/help/tick_vol.htm تیک ولوم(Tick Volume) یعنی تعداد تغییر و یا نوسان قیمت روی یک کندل و روی تایم همان کندل تا پایان تایم آن است یعنی برای تایم 15 دقیقه تیک ولوم آن با تایم یک ساعته به دلیل تفاوت تعداد نوسانات آنها تیک ولوم فرق میکند. ضمنا توصیه میکنم ، بدنبال استفاده از ان نباشید چون مبنای محاسبه آن تعداد نوسانات قیمت روی یک کندل است و چندان کارایی ندارد برای مثال چند تا بروکر را با هم مفایسه کنید هم خواهید دید که این رقم ها با هم تفاوت واضحی دارند(حال برخی بروکر ها هم که رقم اعشار پنجم را هم در قیمتها نمایش میدهند طبیعتا اختلاف بیشتر هم میشود.) راه های بهتری برای سود گرفتن همیشگی از این بازار وجود دارد. موفق باشید |
|||
|
|

جستجو
ليست کاربران
راهنما